Compania:      FRENCH BAKERY SRL / sc Colors Enterprises Grup SRL
Departament:      Industria Alimentara, Restaurant, FoodService, Catering
Orasul:      Bucuresti
Tip Job:      Full time

CANDIDATUL IDEAL:

Seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, putere de adaptare in colectiv

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Bucatarie catering:prepararea sandwich-urilor, salatelor, quiche-urilor si musacalelor.

DESCRIEREA COMPANIEI:

Productie si comercializare produse de brutarie, cofetarie, patiserie si bucatarie.

=====================================

Să le luăm pe rând: unde este mai exact acest centru de producție? Pe strada Atelierele Noi 2A-2B, conexiune cu calea Giulești, în cadrul complexului Etor. Sau așa ceva.

Bine. Cu ce ajungi? Cică cu autobuzele 162, 163 doar ca să schimbi și să iei tramvaiul (vaiul) 11. Iar ca să ajungi la toată manevra asta, trebuie să iei mai întâi metroul. Problema este că acele 2 autobuze nu prea circulă și aveau și traseul deviat. Singurul care ajunge direct de la metrou (Grozăvești parcă) este tramvaiul 11.

Problema mare este că programul la French Bakery începe de la 6 dimineața, deci cum ai putea ajunge la timp într-o astfel de zonă moartă, după care mai trebuie să mergi și pe jos încă 10 minute până la hala de producție? Deci, având în vedere faptul că centrul de producție se află într-o zonă extrem de proastă în ceea ce privește transportul în comun, este cam mare bătaia de joc a angajatorului cu pretenția de a se începe programul la ora 6 dimineața.

Programul de lucru este luni-vineri și 2 sâmbete și 2 duminici pe lună, de la ora 6 dimineața la ora 15 după amiază.

Salariul este de 1300 ron net, adică 6 ron/oră lucrată, deși au fost mari probleme la acordarea salariilor.

Ce am observat eu – dar s-ar putea să nu fie așa cum am văzut – s-ar putea să fie o problemă majoră cu ventilarea și evacuarea aerului din zona de lucru.

Problema este că practic nu vei avea timp să ajungi acolo pt că metroul circulă de la ora 5 iar tu începi munca la ora 6. Va trebui apoi să iei tramvaiul 11 care circulă foarte greu. Iar de la tramvai mai trebuie mers pe jos 10-15 minute. Practic: imposibil.

De semnalat că în cadrul acestui complex Etor, se află mai multe mini-fabrici ale unor diferite companii de producție alimentară.