Fă o sesizare

Dacă doriți să luați parte la acest proiect, vă așteptăm drept colaboratori cu: sesizări, experiențe, feedback (reacții), informații utile, documente scanate.

Toate acestea se pot trimite folosind wetransfer.com

Completați datele de contact în caseta de comentarii și urmează să fiți contactați.

Advertisements

7 thoughts on “Fă o sesizare”

 1. Mars, ma, de aici. O sa te pedepsesc pt nesimtirea asta.

 2. Ambalator peste la Alfredo Foods…10mil si bonuri de masa (cat de cat decent). conditii de munca ca pe plantatiile cu sclavi, program haotic, volum de munca imens.Feriti-va de ei!!

 3. camelia said:

  as vrea daca se poate sa—mi furnizati mai multe informatii despre sensationjobs.com pe site—ul lor sunt anumite informatii dar mie cumva nu mi se par suficiente si in plus oferta pare prea buna ca sa fie adevarata si mi—e frica sa nu fie o escrocherie la mijloc sau mai rau retea de trafic de carne vie, vreau neaparat sa aflu daca este o firma serioasa de reacrutari, va rog

  • Pare oarecum neprofesionist, plus că se pare că o singură persoană deține toată activitatea din spatele acelei prezentări. Website-ul oferă anunțuri de angajare pt moderatori de licitații. În prezentarea de la About Us din josul paginii, cu adevărat sună prea bine ca să fie adevărat, iar din experiență pot spune că este ceva neserios la mijloc din acea prezentare. Când ceva pare dubios, e bine să ne ferim, pt ca nu se știe în ce alte probleme intrăm.

 4. La Cafeneaua actoriilor de vara,din parcul Tineretului nu se platesc salariile(in 21 de zile am luat 155 de lei,cand trebuia la 15 zile sa iau 600 de lei),restul `traiai` din tips.Administrator Ionescu Petrisor

 5. Recomand sa NU mancati la Pub Fabrica din strada 11 iunie,jegul din bucatarie si conditiile de depozitare a alimentelor preparate si semipreparate,lasa de dorit.

 6. Intr-u totul adevarat despre dl. patron de la standul G14,en-gross Antrefrig.
  Dupa ce ca te tine vreo 2 ore sa astepti, si daca are chef dupa ce a terminat de baut, te cheama la lucru a 2 zi.
  Incepe prin a te pune sa -i faci de mancare, te injura si daca treci peste toate astea ai surpriza sa vezi ca mai si da in tine.
  Parerea mea este ca nu se merita sa bati drumul pana acolo si daca gasesti astfel de exemplare, care se numesc oameni, nu merita decat sa-i ignori si sa-i lasi in mizeria lor acolo.

Fă o reclamație:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s